kansalaisaloitteen-esillepano-tapiolan-kirjastossa

Kampanjoi Rahareformilain puolesta

Rahareformilaki – Velaton rinnakkaisvaluutta Suomeen -kansalaisaloiteen puolesta voi nyt kampanjoida myös omalla paikkakunnallaan helpommin. Kunnalliset kirjastot tarjoavat tiloissaan mahdollisuuden esitellä kansalaisaloitetta ja täyttää kannatusilmoituksia. Yllä olevassa kuvassa esimerkki kansalaisaloitteen esillepanosta Espoon Tapiolan kirjastossa.

  • Kansalaisaloitteen kaksisivuisen A4-kokoisen tekstin voi ladata tästä ja tulostaa.
  • Kannatusilmoituksia voi ladata tästä.

Vaikka kirjastoissa voi pitää kansalaisaloitetta esillä, kirjastot eivät ylläpidä tai esimerkiksi lähetä kannatusilmoituksia aloitteen vastuuhenkilöille. Tämä kirjastokampanjointi olisikin siis mainio tapa kantaa kortensa kekoon talousdemokratian edistämiseksi!

Rahareformilaista tai talousdemokratiasta yleensä voi pitää myös esitelmiä, joiden powerpointteja on ladattavissa TD:n sivuilta.

Täytettyjä kannatusilmoituksia voi lähettää osoitteeseen: Suomen Talousdemokratia ry, c/o Valtteri Aaltonen, Harjuviita 14 D 34, 02110 Espoo.

Flyereitä voi kysellä osoitteesta: talousdemokratia@talousdemokratia.fi 

***

Helsingin Kampissa Narinkkatorilla järjestetään lauantaina 17.12. Rahareformilain flyereiden jakotempaus. Ilmoittaudu mukaan tempauksen Facebook-sivun kautta.